Telefoon 020-6450292 | 06-21172494
Home Baken 10, 1186 DC Amstelveen

Carrière-Counseling (TM)

Vraagt u zich ook wel eens af...

Ben ik echt gelukkig met mijn baan? Heb ik meer in mij, dan ik nu op mijn werk kwijt kan? Staat mijn persoonlijkheid mij op de een of andere wijze in de weg in mijn loopbaan? Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt? Wat kan ik? Wat wil ik? Zal ik gelukkiger worden in een totaal andere werkkring? Ik word binnenkort ontslagen. Wat moet ik nu - op mijn leeftijd? Moet ik voor mezelf beginnen?

Als u worstelt met zo'n probleem, neem dan eens contact met ons op! We kunnen samen met u een antwoord op uw vraag geven.

Voor wie bestemd?

  1. Degenen die zich (al dan niet door omstandigheden gedwongen) willen bezinnen op hun toekomst
  2. Mensen die op een kruispunt in hun leven staan, bijvoorbeeld door een naderend ontslag, een fusie of een reorganisatie
  3. Zij die binnenkort afstuderen, of die hun studie juist hebben beëindigd en beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt
  4. Personen met specifieke werkproblemen

Werkwijze

Er zijn drie Carrière-Counseling programma's:

  1. Career-Check: een consult van 2 uur, waarbij wij als klankbord fungeren
  2. Career-Consult: in een halve dag (vier uur) gaan we in op uw specifieke loopbaanproblemen, persoonlijke achtergrond, opleiding, werkervaring, loopbaanpatroon, loopbaanwensen en relevante hobby's
  3. Career-Counseling: een hele dag analyseren we gezamenlijk uw loopbaanmogelijkheden en zoeken naar een passend loopbaanvervolg

We hanteren verschillende technieken om de gewenste doelen te bereiken, zoals een sterkte-zwakte analyse, het diagnostisch- en het evaluatieinterview.

Tarieven

Career-Check (2 uur) € 390, Career-Consult (halve dag) € 529, Career-Counseling (hele dag) € 989. Prijzen zijn ex. 21% btw.

Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Lunch (Career-Counseling)
  • Rapport met (test)resultaten en aanbevelingen, dat u binnen twee weken na uw (laatste) zitting kunt verwachten (Career-Counseling)
  • Telefonische nabespreking met uw consultant

De Psychologische Probleemoplossers

Website door Goforit

To Top