Telefoon 020-6450292 | 06-21172494
Home Baken 10, 1186 DC Amstelveen

Over ons

Psycom is een advies- en trainingsbureau dat gespecialiseerd is in vele aspecten van human resources management. Of het gaat om het begin van iemands carrière, promotiemogelijkheden of werkproblemen: Psycom traint, adviseert en begeleidt.

Psycom is in 1985 opgericht en heeft dankzij haar originele aanpak en unieke trainingen veel publiciteit verkregen. Als eerste schreven wij dat testvoorbereiding mogelijk is en tot resultaten leidt.

Vooral particulieren maken gebruik van onze programma's. Daarnaast biedt Psycom bedrijven en instellingen (in-house) seminars en individuele begeleidingsprogramma's aan tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Tot onze cliëntenkring behoren multinationals en middelgrote bedrijven, instituten, Universiteiten en hogescholen.

Psycom staat onder leiding van dr. J.J.R. van Minden (psycholoog), oprichter van het bureau. Hij is auteur van de bestsellerreeks Alles over..., alsmede een aantal andere boeken. Veel van zijn boeken zijn in Engelse en Duitse vertaling gepubliceerd. Hij heeft vele artikelen voor Nederlandse en buitenlandse bladen geschreven, en is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland.

De Psychologische Probleemoplossers

Website door Goforit

To Top