Telefoon 020-6450292 | 06-21172494
Home Baken 10, 1186 DC Amstelveen

Pre-employment assessment

Elke organisatie is zo goed als zijn managers en medewerkers. Het is daarom zaak de goede mensen te behouden, trainen, bevorderen en het juiste potentieel aan te trekken. Human resources: de kracht van elke organisatie. Maar hoe weet u wie de juiste persoon op de juiste plaats is? Psycom kan u, door middel van het Assessment Center, hier inzicht in geven.

Voor wie bestemd?

Iedereen die meer en diepgaande informatie nodig heeft over zijn huidige en toekomstige managers en medewerkers - we spreken over selectie - zijn wij graag behulpzaam.

Werkwijze

  1. De briefing van de opdrachtgever is van fundamenteel belang voor een succesvolle selectiebeslissing. Onze medewerkers zullen in overleg met u bekijken welke competenties van belang zijn voor een succesvolle invulling van de betreffende functie.
  2. Door middel van het Assessment Center (een testmethodiek die met behulp van praktijksimulaties probeert een beeld te geven van de competenties van de kandidaat) testen wij deze. Welke tests ingezet worden is afhankelijk van uw specifieke onderzoeksvraag. Naast het Assessment Center maken we ook gebruik van de meer klassieke testmethoden (capaciteitentests, persoonlijkheidstests, interviews).
  3. Wij leveren snel een compact, competentiegericht maatwerkrapport, met uitspraken die in principe alleen voor de onderzochte functie gelden. Wij laten u precies weten wat de uitkomsten van het onderzoek zijn. Indien relevant zullen wij ook berichten over eventuele gevaren en opvallende mogelijkheden van de kandidaat.

Tarieven

Afhankelijk van het soort opdracht dat wordt verstrekt, eventueel te verrichten research, mogelijke ontwikkelingskosten, aantallen kandidaten etc. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Extra informatie

Steeds vaker nemen bedrijven het afnemen van een selectieprocedure geheel of gedeeltelijk in eigen beheer. Psycom levert u de testinstrumenten en de benodigde deskundigheidsbevordering middels de training Selectievaardigheden.
De Psychologische Probleemoplossers

Website door Goforit

To Top