Telefoon 020-6450292 | 06-21172494
Home Baken 10, 1186 DC Amstelveen

Kritisch Denken (tm)

Hoe bepaalt u of een probleem werkelijk een probleem is? En hoe legt u de wortels ervan bloot? Hoe effectief bent u in het nemen van een besluit? Hoe bepaalt u uw prioriteiten? Bent u een goed planner? Kunt u potentiële problemen in uw plan doorgronden en oplossen? Zijn dat creatieve oplossingen? Of misschien wilt u weten hoe u uw zakelijke kanten kunt verbeteren? Veel alledaagse vragen schreeuwen om antwoorden... Kritisch Denken is een praktische, analytische en resultaatgerichte probleemoplossings- en beslissingstechniek. Het is een zeer beproefde methode, die sinds 1977 voor talloze bedrijven en instellingen vruchten heeft afgeworpen, in de Verenigde Staten en vele andere landen. Psycom bezit de licentie van het Amerikaanse Business Processes Inc (BPI). Hiermee is Kritisch Denken nu ook, naast het Engels, Japans en Spaans, in het Nederlands verkrijgbaar.

Voor wie bestemd?

De training is uitermate geschikt voor iedereen die scherper bedrijfsmatig moet of wil denken. Meer in het bijzonder voor hen die hun prestaties als leidinggevende of manager willen of moeten verbeteren. Maar ook voor functionarissen die hun teamprestaties willen opstuwen, of individuen.

Werkwijze

Er worden vijf verschillende programma's aangeboden:

  1. Tweedaagse bedrijfstraining ('in-company'). Maatwerktraining, maximaal 20 deelnemers. Wordt vooraf gegaan door een vooronderzoek, waarin onder meer typische bedrijfscases worden ontwikkeld, die de groep in de training nader uitwerkt. We sturen u desgewenst een voorbeeld toe.
  2. Tweedaagse open training. Eens per kwartaal, maximaal 20 deelnemers. Er wordt hierbij gewerkt met standaard cases. Bel voor data. Klik hier voor een overzicht van het tweedaagse programma.
  3. Eendaagse teamtraining voor kleinere teams (maximaal 5 deelnemers)
  4. Eendaagse individuele training
  5. Train-the-Trainer workshop. Wanneer organisatiebreed geïnstrueerd dient de worden is een voordeliger propositie te werken via het 'train-the-trainer' principe. Gekwalificeerde managers kunnen na de driedaagse instructieworkshop gecertificeerd worden de Kritisch DenkenTM workshop aan de 'eigen mensen' aan te bieden.

Tarieven en locatie

De tarieven en locaties zijn sterk afhankelijk van het programma dat u kiest. Neem contact met ons op voor een offerte.

Extra informatie

www.critical-thinking.com


De Psychologische Probleemoplossers

Website door Goforit

To Top