Telefoon 020-6450292 | 06-21172494
Home Baken 10, 1186 DC Amstelveen

Kritisch Denken (tm) Individueel

Heeft u dat ook? U moet een beslissing nemen, maar ontdekt dat u eigenlijk te weinig informatie bezit. Minstens even erg is als u over te veel informatie beschikt, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze individuele training Kritisch Denken leert u in kort bestek sneller en beter besluiten te nemen, door onder andere het stellen van de juiste prioriteiten en een doeltreffende planning. Kritisch Denken is een uniek, praktisch en resultaatgericht programma dat helpt op een meer efficiënte manier te denken.

Deze training is oorspronkelijk ontwikkeld door het Amerikaanse Business Processes Inc. (BPI) ten behoeve van grote bedrijven en instellingen en heeft voor 'doorbraakdenken' gezorgd. Psycom bezit de exclusieve licentie van deze beproefde Amerikaanse training.

Voor wie bestemd?

De training is uitermate geschikt voor iedereen die scherper bedrijfsmatig moet of wil denken. Meer in het bijzonder voor hen die hun prestaties als leidinggevende of manager willen of moeten verbeteren. Maar ook voor functionarissen die hun teamprestaties willen opstuwen, of individuen. Deze training wordt ook aan organisaties aangeboden, al dan niet als maatwerk, in een tweedaags programma.

Werkwijze

De training is gebaseerd op uw specifieke behoeften en het implementeren van de gegeven informatie in uw (toekomstige) werkomgeving of elders. Bij registratie ontvangt u dan ook een intakeformulier, waarop u aangeeft welke problemen u graag op wilt lossen en waar u in de training de accenten wenst te leggen. In de training wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende methoden, zoals case studies, individuele analyses, simulaties, tests en natuurlijk uw eigen inbreng. Als deelnemer moet u hard denken - en dat is hard werken! Klik hier voor een summier programmaoverzicht.

Tarieven en locatie

Eén deelnemer €995, twee deelnemers €875 p.p., drie €775 p.p., vier €675 p.p. De prijzen zijn excl. 21% btw.

Bij de prijs zijn inbegrepen:

  • Trainingshandboek
  • Toepassingengids (pocket)
  • Certificaat
  • Lunch
  • Desgewenst telefonisch en/of schriftelijk advies (tot 2 maanden) na de training

De training vindt plaats ten kantore van Psycom te Amstelveen, tenzij in onderling overleg daarvan afgeweken wordt.

Extra informatie

www.critical-thinking.com


De Psychologische Probleemoplossers

Website door Goforit

To Top